Når du tenker på kokker, hva synes du om første? Hvilke aspekter av kokker er viktig, hvilke er vesentlige, og hvilke som kan du ta eller reiser? Du være dommer.
Å bli en freelance kokk betyr ikke at bare å vite hvordan å lage mat automatisk kvalifiserer du å gå inn i noens hjem og kokken for dem. Hvordan du skaffer den nødvendige industrien (Ja, det er en bransje!) kunnskap gjennom et omfattende treningsprogram setter du veien foran spillet. Å vite hvordan å markedsføre deg selv, samt hvordan du går om daglige arbeidet funksjoner som regnskap, pris-innstillingen, planlegging, menyen-planlegging, kunderelasjoner, og mer kan godt diktere om virksomheten din frilans kokk lykkes eller mislykkes.
To av de største organisasjonene i virksomheten trenings-og ga akkrediterte sertifiseringer til personlige freelance kokker er USA personlige kokk Association (USPCS) og amerikanske personlige kokk Association (APCA). Begge organisasjoner gir deg informasjon om ansvar forsikring, programvare for å hjelpe med planlegging og menyen planlegging, verktøy og utstyr, og lokale avdelinger coaching, råd og annen støtte for medlemmer.
Takket være bruk av disse utdannet personlige freelance kokker, mange familier nå har deres favoritt måltider som er laget for dem opp til flere uker i forveien, klar til å bare varme og sluke. For mange betyr dette å få en anstendig, hjemmelaget tilberedt måltid i stedet for å stole på hurtigmat eller tv middager. Og de fleste personlige kokker ikke bare gjøre matlaging, de planlegger hele måltider, gjøre alle nødvendige dagligvare shopping og rydde opp i deres rot når gjennom i sin klient kjøkken. Personlig kokker bruke i gjennomsnitt, fire til seks timer to ganger i måneden i kundenes hjem å gjøre slike retter som laks med Parmesan crust, fettuccini Alfredo, crab kaker, og andre fine måltider. Noen foreslå og gi viner, også.
Når du begynner å flytte utover grunnleggende bakgrunnsinformasjon, kan du begynne å innse at det er mer til kokker enn du kan ha første tanke.
Priser gjennomsnitt fra $7 til $15 per plate, men med besparelser i tid lagret ved ikke å måtte handle eller gjøre matlaging seg, folk fra enkeltrom til eldre og fagfolk med liten eller ingen fritiden, finne service-verdt mye mer enn kostnaden.
Opplæring skoler for freelance personlig kokker gir matlaging og forretningsmessig utdanning til seminarer, tilpasset veilede økter, klasserom undervisning, video- og lydkassett undervisning, CDer, bøker, og online testing for en vanlig pris på rundt $900. Informasjon varierer, selvfølgelig, fra skolen til skolen, men vanligvis omfatter for eksempel sjekklister for å starte med bedriften, lære hvordan du prisen, forbereder oppskrifter og planlegging menyer, emballasje tilberedt mat for lagring, sanitærforhold og hygiene og mer. Kokker som allerede er sertifisert som personlig kokker – og som er allerede har kjørt sine egne personlige og frilans kokk bedrifter – vanligvis gi instruksjon og støtte som mentorer.
Personlig kokker nyte alle fordelene med noen andre bedriftsleiar – og alle ansvar. Noen freelance kokker lage mat for så mange som 15 familier. Men for de fleste, alt det harde arbeidet er verdt det. En personlig kokk summert opp pent: "Når du koker for en familie for alle lengden av tid, du bli en del av denne serien også." Og hvem ville ikke nyte det?
Ikke Begrens deg ved å nekte å lære detaljene om kokker. Jo mer du vet, jo enklere blir det å fokusere på hva som er viktig.
I mellomtiden kan du finne ut mer ved å besøke web-området som er oppført nedenfor.
No comments:
Post a Comment